Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Николаевский судостроительный завод, который довел до банкротства Вадим Новинский, выставили на торги

[09:40 22 августа 2018 года ]

Ликвидатор ПАО “Николаевский судостроительный завод “Океан” Ирина Сербин анонсировала в Facebook продажу его имущественного комплекса.

Офіційно: Відповідно до Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” відбудеться продаж Цілісного майнового комплекс ПАТ МСЗ Океан Стартову ціну визначено за сумою всіх кредиторських вимог, які складають понад 1,8 млрд. гривень. З цієї суми понад 91 млн. грн — заборгованість по заробітній платі. Відкритий аукціон заплановано на 21 вересня 2018 року, на 10-00. Місцем проведення аукціону визначено приміщення ПАТ МСЗ “Океан”, що знаходиться за адресою: місто Миколаїв, Корабельний район, Заводська Площа, 1, Адміністративно-лабораторний корпус ПАТ МСЗ “Океан” (Центральний вхід з Заводської Площі, 1). Офіційне оголошення з усіма умовами та подробицями оприлюднено 21 серпня 2018 року на сайтах Міністерства юстиції України: https://minjust.gov.ua/m/ogoloshennya-ta-povidomlennya-scho-podani-z-22072014-2/?d=53656&v=3516ac5027&t=7) та ВГСУ: http://vgsu.arbitr.gov.ua/pages/158/?d=53656&v=3516ac5027&t=7.

Звертаю увагу, що, зважаючи на обсяг оголошення (а це 1987 сторінок), його завантаження займає деякий час, тому для ознайомлення — запасіться терпінням.

Додам від себе.

Так, це таки сталося! Майже два роки боротьби за те, щоб повернути все в правове поле і продовжити процедуру ліквідації. І так, я, звісно, могла б не раз “дати задню”, адже, відверто, це неймовірно важко — йти вперед не завдяки, а всупереч всьому. Але, як сказала Юлія Мостова в своїй статті — “Не отрекаются, любя”. А я безмежно люблю ПАТ “МСЗ “Океан” та весь трудовий колектив, і я дуже хочу побачити цих людей щасливими, а підприємство і Миколаїв — процвітаючими. Ми не можемо змінити історію і її ганебні для ПАТ “МСЗ “Океан” сторінки. Лишається сподіватися, що епоха так званих “відповідальних зберігачів” — назавжди пішла в минуле, і оцінку їй дадуть компетентні органи.

Знаю: ті, хто хотів би отримати ПАТ “МСЗ “Океан” просто так, безплатно, і вже робив це — можуть спробувати зірвати аукціон, влаштовуючи провокації і далі погрожуючи мені. Як і будь-яка нормальна людина, я, звісно, боюся, і як ніхто переживаю.

Але вірю, що саме зараз з’явився унікальний шанс вдихнути нове життя в українське суднобудування. Вперед! 

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.