Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Арсен Аваков годами потворствует “Метинвесту”

[12:00 28 августа 2019 года ]

Депутат Мариупольского горсовета Максим Бородин рассказал, как действующий министр МВД сотрудничает с горно-металлургической монополией Рината Ахметова.

Чому Аваков має піти?

Про Голубана, Аброськіна та Ківу всі і так знають... Тут все зрозуміло і глобальне. Не кажучи про Катю Гандзюк та інших вбитих активістів...

Але є приклади навіть простіші, але більш показові.

Це мій особистий досвід взаємодії з “новою” поліцією.

1) напад на мене, у 2016р, тітушок у парку серед білого дня. Я зробив фото обличь та передав поліції. Тітушки навіть не були притягнуті у якості підозрюваних, а були “опитанні”. Окрема “дяка” Аброськіну за сфабриковану “педофільну історію”. Справа розвалена, нападники не понесли ЖОДНОГО покарання.

2) пошкодження у ночі мого авто. Справа закрита. Жодних покараних.

3) роздача двома жіночками друкованих матеріалів принижуючих мою честь та гідність. Ми їх затримали з активістами та викликали поліцію. Справа розвалена. Жодних покараних.

4) впіймав на гарячому крадіїв рослин з клумб у дворах. Тітонька на Нісані систематично обносила маріупольські двори та продавала потім на ринку рослини. Всі докази. Людина не понесла жодного покарання.

5) відкриття справи по забрудненню повітря конвертором ММК ім.Ілліча у 2016. Справа розвалена. Аброськін фотографується з директором ММК (Зінченко) та отримує з його рук собаку у подарунок.

6) відкриття мною справи на директора Азовсталі по забрудненню коксохимом. У відділку не бажали відкривати провадження. Ми змусили через слідчого суддю відкрити провадження, але жодного виклика від слідчого для опитування свідків з 2017 року НЕ БУЛО!

7) відмова слідчими у відкритті справи про перешкоджання мером Бойченко моєї депутатської діяльності.

8) спроба притягнення активістів до адміністративної відповідальності за “несанкціонований мітинг”

9) ... ще багато особистих випадків тотального незнання “новими” поліціантами законів та ігнорування цих законів взагалі.

Ну і головне. Я не бачу у існуючої поліції, незалежного правоохоронного органу. Я бачу стару корумповану систему, яка просто відпрацьовує гроші тих, “хто замовляє музику”...

P.s. Єдина світла пляма — патрульна поліція. Але це більш заслуга наших західних партнерів ніж Арсена Авакова.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.