Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Китайський постачальник Укргазвидобування Tianjin Pipe Corporation є стабільним експортером труб у росію — ImportGenius

[15:05 30 августа 2023 года ]

Китайська компанія Tianjin Pipe Corporation, яка є постачальником державного Укргазвидобування, є стабільним експортером труб у російську федерацію. Про це свідчать дані бази ImportGenius, яка синхронізує свою інформацію з Федеральної митною базою рф.

Зокрема, у період після вторгнення росіян в Україну 24 лютого 2022 року до 30 листопада 2022 року Tianjin Pipe Corporation здійснила 103 поставки продукції у російську федерацію. Згідно з базою даних ImportGenius, постачались переважно труби для газопроводів, безшовні стальні труби, муфти, зубчасті передачі.

Отримувачами продукції Tianjin Pipe Corporation у базі зазначені російські АО “Нинигаз” для ООО “Газпромпереработка Благовещенск”, “Афіпський НПЗ”, “Арктик СПГ 2”, “Виксунський металургійний завод”, “Девар Петро”, “Компанія “Золотий океан”, “Хайлон Петроліум Пайплайн”, представництво “Шлюмберже Лоджелко Інк” та інші.

Раніше стало відомо, що Антимонопольний комітет України вперше підтвердив право державних замовників не розглядати тендерні пропозиції товарів від фігурантів реєстру “Міжнародних спонсорів війни”, який веде НАЗК.

За даними платформи Prozorro, трубна продукція китайської Tianjin Pipe Corporation постачається в Україну через фірму-посередника Vorex LLC (США).

 

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.