Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Водогрійні котлы Unical

[09:55 24 октября 2023 года ]

Водогрійні котли: види, особливості, критерії вибору

Котли для нагрівання води це важливе обладнання для гарячого водопостачання у будинку. При виборі водонагрівача слід зважати на кілька важливих критеріїв, а також ознайомитися з різними видами цього обладнання. Водогрійні котли можна купити в різних варіантах виконання. У разі вибору пристрою враховуйте специфіку подальшої експлуатації обладнання.

Водогрійний котел Unical Ellprex

Енергоефективні водогрійні котли

Ціни на водогрійні котли багато в чому залежать від характеристик пристрою, принципу його роботи, бренду та його популярності. Всі представлені у продажу прилади для нагрівання води поділяються на:

  • конденсаційні котли;
  • традиційні водогрійні котли;
  • парові котли;
  • котли на перегрітій воді;
  • котли на діатермічному маслі.

При виборі обладнання необхідно враховувати кілька важливих нюансів.

Критерії вибору водогрійного котла

Вогрійний котел вибирають за потужністю. Вона впливає швидкість нагрівання води. Більш потужні пристрої здатні швидше нагрівати рідину, що корисно, якщо ви маєте багато точок використання.

Зверніть увагу на енергоефективність пристрою. Енергозберігаючі моделі можуть заощадити вам гроші на рахунках за електроенергію.

Оцініть, скільки місця у вас є для встановлення водонагрівача. Проточні моделі зазвичай компактніші. Переконайтеся, що водонагрівач обладнаний необхідними системами безпеки, такими як автоматичне вимкнення під час перегріву.

Якщо вас влаштовує на водогрійний котел ціна та його характеристики — замовте пристрій онлайн. Купуючи обладнання в інтернет-магазині Vest Group https://vest-m.com.ua/uk/otopleniye/kotel-gazovyj/unical/, ви отримуєте приємні бонуси, такі як доступна вартість водогрійних котлів, безкоштовна допомога консультантів у виборі моделі, швидка доставка пристроїв по Україні.

Високоефективні котли великої потужності

триходові котли великої потужності Unical TERNOx

Для підприємств та житлових комплексів та лікарень і тд. застосовують агрегати з великим вмістом води для забезпечення потреб. Такі котли мають великі габарити та встановлюються в приміщеннях капітального будівництва.

Котли з великим вмістом теплоносія, маю триходову конструкці. Димові гази проходять повноцінні три ходи в корпусі котла, забезпечуючи більший теплообмін та високий коефіцієнт корисної дії.

Як правило дане обладнання працю на природному газі, скрапленому гази чи дизелі, в залежності від об`єкту встановлення.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.